Bijeenkomsten

 

Donderdag 8 juni van 15:00 - 17:00 uur 

Bijeenkomst MMP Elburg

Restaurant De Haas, Jufferenstraat 21 Elburg

Consumpties  zijn voor eigen rekening

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

 

Op donderdag 8 juni 2023 vindt de volgende bijeenkomst van het MMP Elburg plaats in restaurant De Haas te Elburg en begint om 15.00 uur.
Noteer deze datum vast in uw agenda. U bent weer van harte welkom om met oud collega’s te praten, te ontmoeten en oude verhalen te delen.

Deze bijeenkomsten worden vijf keer per jaar gehouden op de tweede donderdag van de maanden februari, april, juni, september en november.

 

Onderwerp: Opleiding tot onderofficier


Spreker: Kolonel Harold de Jong, commandant Koninklijke Militaire School (KMS)

 

Extra informatie:

Kolonel Harold de Jong is op dit moment Commandant van de Koninklijke Militaire School in Ermelo. De school leidt mensen op voor het niveau soldaat op drie manschappenscholen in het land. In Assen hoofdzakelijk voor de 43e Gemechaniseerde Brigade in Havelte, In Schaarsbergen voor de Luchtmobiele brigade en in Oirschot voor de 13 Lichte Brigade.

In Ermelo worden de onderofficieren opgeleid. Vroeger gebeurde dat in Weert, waar ook Harold de Jong zijn basis geleerd heeft gekregen. Na de KMS in Weert is hij gaan studeren aan de KMA in Breda. Als officier heeft hij diverse functie doorlopen, waarbij de rode draad het inlichtingendomein was.

 

Aanmeldformulier voor bijeenkomst 8 juni