Zomer BBQ veteranen

Het bestuur van de stichting Veteranenhuis Artillerie nodigt onze MMP veteranen uit voor een gezellige BBQ op de LbO op ’t Harde

 

Na het succes van de barbecue op 22 april j.l. heeft het bestuur SVHA besloten om dit voor de zomervakantie nogmaals te herhalen. Op 08 juli wordt door de stichting veteranenhuis artillerie wederom bij het Veteranenhuis Artillerie op de LbO op ’t Harde een gezellige barbecue georganiseerd,. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje

Wat moet ik doen

Heb je als veteraan een begeleider nodig om deze kant op te komen en hieraan deel te nemen, dan nodigen wij die begeleider bij deze van harte uit en ook dat uiteraard op onze kosten. We gaan er dan samen een mooie middag van maken met muziek, een goed gesprek en een heerlijke BBQ. Het enige wat je hoeft te doen is ons z.s.m. laten weten of je (jullie) wilt(willen) deelnemen. Schrijf je dan in voor 23 juni.

De deelname is gratis. Dus we vragen je om ons een nauwkeurige opgave te doen, zodat we voldoende gereed hebben staan. Mocht er een of andere reden zijn, na aanmelding, dat je niet kunt komen laat ons dat dan a.u.b. voor 23 juni weten, dit voorkomt onnodige kosten voor het Veteranenhuis.

Aanmelden

Dit kan door op de volgende link te klikken: https://www.veteranenartillerie.nl/aanmeld-formulier-barbecue-svha-080723 
Vul uw gegevens in en die van uw partner of begeleider en druk op verzenden. Bij het invullen van het aanmeldformulier kunt u evt. dieetwensen aan ons kwijt.

Uiteraard zorgen we ook goed voor de (kleine) kinderen en hebben we frietjes etc. Zorg eventueel zelf voor spelletjes of iets degelijks zodat de kinderen zich kunnen vermaken. Wij regelen wel een lekkere plek om te chillen. Wij zorgen voor de randvoorwaarden en vragen jullie om een dosis plezier mee te nemen. 

Programma:
Vanaf 13.00 uur ontvangst
Begin BBQ 14.30 uur
Einde BBQ rond 17:00 uur (planning).

Bestuur Stichting Veteranenhuis Artillerie (SVHA)
LbO ’t Harde