Bijeenkomsten

 

Donderdag 14 september van 14:00 - 16:00 uur (Let op gewijzigde tijden)

Bijeenkomst MMP Elburg

Restaurant De Haas, Jufferenstraat 21 Elburg

Consumpties  zijn voor eigen rekening

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

 

 

Op donderdag 14 september 2023 houdt het Militair Meeting Point Elburg (MMP) weer een bijeenkomst in restaurant De Haas in Elburg voor oud-defensie medewerkers in de gemeente Elburg, die begint om 14:00 uur. U bent weer van harte welkom om met oud collega’s te praten, te ontmoeten en oude verhalen te delen.

Tijdens deze bijeenkomst zal Kolonel Hans van Dalen ingaan op de Capacity Building Mission Iraq (CBMI), waaraan hij leiding heeft gegeven. Nederlandse militairen bewaakten daar de luchthaven van Erbil in Noord Irak. Eind april werd de missie door eenheden uit Estland overgenomen en keerde het contingent terug naar Nederland. Kolonel Van Dalen is zes keer uitgezonden op missie naar Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Afghanistan, Mali en Irak.

Hans van Dalen is zijn militaire loopbaan in 1981 op de Koninklijke Militaire Academie begonnen en heeft daarna diverse commandofuncties binnen de Koninklijke Landmacht vervult. Sinds 2021 is hij plaatsvervangend commandant van het Opleidings- en Trainingscommando CLAS. Naast deze functie is hij ook met enige trots Regimentscommandant van het Regiment Huzaren van Boreel.

Burgemeester Jan Nathan Rozendaal van de gemeente Elburg en de wethouders Lyda Sneevliet, Bertus Jeensma en Willem Krooneman hebben aangegeven aanwezig te zijn tijdens de lezing.

De MMP bijeenkomsten worden vijf keer per jaar gehouden op de tweede donderdag van de maanden februari, april, juni, september en november.

 


Aanmeldformulier voor bijeenkomst 14 september